ΠΡΟΪΟΝΤΑ

MINI GOLF
ΑμεΑ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ
ΔΑΠΕΔΑ-ΔΙΑΔΡΟΜΟΙ
ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΑΚΤΗΣ
ΚΑΡΕΚΛΕΣ & ΤΡΑΠΕΖΙΑ
ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΓΙΑ ΑΚΤΕΣ
ΚΙΟΣΚΙΑ-BAR
ΜΠΑΓΚΑΛΟΟΥ
ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΑ
ΝΤΟΥΖΙΕΡΕΣ
ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ
ΟΜΠΡΕΛΕΣ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
ΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ
ΤΑΣΑΚΙΑ
ΤΕΝΤΕΣ
Untitled Document

Καμπάνα 500 Ultimate

Η σκηνή έχει διάμετρο 5 m, ύψος 3 m και καλύπτει επιφάνεια 19,6 m². Διακριτικό γνώρισμά της είναι η εφαρμογή βαρέως τύπου φερμουάρ στο άνω μέρος του φύλλου εδάφους (10 cm από το έδαφος, το οποίο την συνδέει με τη σκηνή και την αποσυνδέει από αυτήν καθιστώντας το φύλλο εδάφους ανεξάρτητο. Έτσι το φερμουάρ, όταν είναι κλειστό μπορεί να προστατεύει τη σκηνή από τα νερά μιας πλημμύρας, και όταν είναι ανοικτό να δίνει τη δυνατότητα της επαφής με τη φύση.

Καμπάνα 600 Ultimate

Η σκηνή έχει διάμετρο 6 m, ύψος 3,5 m και καλύπτει επιφάνεια 28,26 m². Διακριτικό γνώρισμά της είναι η εφαρμογή βαρέως τύπου φερμουάρ στο άνω μέρος του φύλλου εδάφους (10 cm από το έδαφος), το οποίο την συνδέει με τη σκηνή και την αποσυνδέει από αυτήν καθιστώντας το φύλλο εδάφους ανεξάρτητο. Έτσι το φερμουάρ, όταν είναι κλειστό μπορεί να προστατεύει τη σκηνή από τα νερά μιας πλημμύρας, και όταν είναι ανοικτό να δίνει τη δυνατότητα της επαφής με τη φύση.

 

Πρόκειται για υψηλής ποιότητας και ευρωπαϊκών προδιαγραφών σκηνές. Υπάρχουν αντίγραφα, αλλά οι αυθεντικές είναι πολύ διαφορετικές από τις εισαγόμενες από την Κίνα και την Ινδία. Είναι πλήρως ελεγμένες σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα και φέρουν ως απόδειξη επίσημο σήμα (χαρταετό). Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 23920.27003 και στο email aae@aae.gr
Videos:


15 χρόνια δράσης 2002-2016
 ΕΓΓΡΑΦΗ      NEWSLETTER